"..επειδή το αδοκίμαστο και το απ' αλλού φερμένο δεν το αντέχουν οι άνθρωποι.."
Οδυσσέας Ελύτης

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

του το κρατάω αυτού του κόσμου..

οι μέρες και οι νύχτες κυλάνε χωρίς να σε ρωτάνε..σ' αρέσει-δεν σ' αρέσει, λυπάμαι αλλά είναι δικό σου το πρόβλημα!και ξαφνικά διαπιστώνεις ότι σε πήρε παραμάζωμα η τεχνητή ευτυχία που πας να προμοτάρεις..δεν καταφέρνεις να ξεγελάσεις ούτε τον ίδιο σου τον εαυτό..ευτυχώς, αν με ρωτάς..
θες να κάνεις μια καινούρια αρχή αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορείς..το θες!!!το θες πολύ, το προσπαθείς!!!είναι πολύ δύσκολο να μην σε πάρει από κάτω..άλλωστε όλοι στον ίδιο τόπο ζούμε..
η καθημερινότητα γέμισε δήθεν σωτήρες, βαρύσημαντες κουβέντες με ένα αβάσταχτο κενό να τις περιτυλίγει..αλλά η κορδελίτσα παραμένει εκεί!!!!γιατί έτσι είναι το αμπαλάζ στα δωράκια πάσης φύσεως..τώρα αν η έκπληξη είναι ευχάριστη ή δυσάρεστη άστο καλύτερα..
και ναι θα μου πεις, δες το αλλιώς βρε!!!δες και βρες τη θετική πλευρά της ζωής!!!ναι βρε, αυτόκάνω!!!αλλά μάλλον μου παίζει κρυφτό!!!!σου λέει, άρχισαν τα σχολεία και μιας απο βιβλία πάσχουμε ας παίξουμε κανένα παιχνιδάκι να περνάει πιο ανάλαφρα η ώρα..
κι όμως..αυτός ο μήνας ήταν πάντα πιο χαρούμενος..τι άλλαξε φέτος??
κράτα με να σε κρατώ να ανεβούμε το βουνό..κάπως έτσι θα γίνεται από δω και πέρα..θα κρατάμε ο ένας τον άλλον για να συνεχίζουμε ευθεία και να μην λοξοδρομούμε..μπορεί να μην είναι κακό αυτό..κακό είναι που αργήσαμε να το κάνουμε..και που ξέρεις..μπορεί όντως κάτι να αλλάξει κάποια στιγμή..







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου