"..επειδή το αδοκίμαστο και το απ' αλλού φερμένο δεν το αντέχουν οι άνθρωποι.."
Οδυσσέας Ελύτης

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

everything happens for a reason..

ΟΛΑ γίνονται για κάποιο λόγο.. Μπορεί στην αρχή να μην τον βλέπεις, να μην τον καταλαβαίνεις αλλά τελικά όλα βρίσκουν τον δρόμο τους..αργά ή γρήγορα βρίσκεις τα κρυμμένα κομμάτια του παζλ και τα ενώνεις..και τότε ανακαλύπτεις τον κόσμο..έτσι όπως είναι, κι όχι έτσι όπως θέλουν ορισμένοι να σου τον παρουσιάσουν.. Βρίσκεις απάντηση σε πολλά..όλα πια αποκτούν άλλο νόημα..

Ποιος είναι αυτός ο λόγος; Δεν μπορώ να πω με σιγουριά..Ίσως να πρέπει να πονέσεις..Ίσως να πρέπει να τριφτείς στη ζωή.. Ίσως ενδόμυχα προστατεύεις τον εαυτό σου από κάτι που δεν ξέρεις τι είναι αλλά το νιώθεις και λειτουργείς με συγκεκριμένο τρόπο..

Κι όταν βρίσκεις τον λόγο; Για αρχή μαζεύεις τα κομμάτια σου..Άλλος πονάει περισσότερο, άλλος πονάει λιγότερο..Αυτοί που έχουν καρδιά αισθάνονται..Συνέρχονται..Παίρνουν ένα ακόμη μάθημα ζωής και πριν καλά καλά το χωνέψουν πρέπει να πάνε στο επόμενο κεφάλαιο.

Συμπέρασμα; έχε τα μάτια σου ανοιχτά..Άκου αυτό που σου λέει το μέσα σου και σκέψου δυο φορές παραπάνω..όταν κάτι μέσα σου σε κρατάει, μείνε πίσω..Φτιάξε ένα καινούριο παζλ αλλά να είναι από αγάπη, ειλικρίνεια, αξίες και αρχές! Αυτή τη φορά όμως τα κομμάτια του δώσε τα σε ανθρώπους που ξέρουν να τα εκτιμήσουν και να τα βάλουν στη σωστή θέση..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου